Top

DigiBij © 2007-2022

tvprogs kop tvprogs plaatje
Dingen van TV programma's
Maisa uitzendingen

Sinds begin 1999 maakt Margo Morrison televisieprogramma’s die op de lokale televisie worden uitgezonden. Als een van de initiatiefnemers en mede-oprichter van Omroepvereniging SME-TV liep de productie van de tv-programma’s onder haar leiding. Onder de naam "Suriname(rs) Anders Bekeken - Luku Sranan trafasi" zijn er inmiddels meer dan 700 uitzendingen geweest op de lokale televisie in Amsterdam en omstreken, Rotterdam en in Suriname.

In de afgelopen jaren zijn er vele programma’s over Suriname, met name het binnenland, aan de orde gekomen. Suriname en Surinamers, zijn vanuit een positieve kant optimaal belicht, met een ruime keuze aan onderwerpen. De diversiteit aan cultuur, religie en traditie, gewone mensen die op een bijzondere manier presteren, ondernemers in Suriname en Nederland komen aan het woord, onderwijs, politiek, sociaal/maatschappelijk, entertainment, toerisme en natuurlijk ook de schoonheid van de natuur in het binnenland van Suriname.

Alle uitzendingen zijn op dvd verkrijgbaar. De meest interessante programma's daarvan zijn verwerkt onder de kop dvd’s bestellen. Voor bestellingen: contact me via het contactformulier. Er is momenteel nog geen winkelwagentjes mogelijkheid!

In 2004 is de Salto Award gewonnen als beste programmamakers met de beste programma's.

Salto Award 2004

Naast de Salto Awards is er ook een Publieksprijs Televisie uitgereikt. En U als publiek heeft bepaald dat MAISA de winnaar is geworden van de Salto Publieksprijs 2007. Wilt U de bekendmaking zien? Klik dan op de Play-knop in het schermpje hieronderSalto Publieksprijs 2007